Information

 

Ved samarbejdets indledning tilbyder jeg et gratis informationsmøde hvor vi drøfter idéer og muligheder og laver aftaler for det videre samarbejde.

 

Når hjemmesiden er færdig, gennemgået for de sidste rettelser og lagt på nettet, sender jeg en faktura som bedes betalt inden 14 dage.

 

Alle priser er ekskl. moms.

 

Information

 

Ved samarbejdets indledning tilbyder jeg et gratis informationsmøde.

Når hjemmesiden er færdig, sender jeg en faktura som bedes betalt inden 14 dage.

 

Alle priser er ekskl. moms.

 

 

Moduler

Forside

Hjemmesidens forside er din første præsentation af siden. Teksten her er ofte kort, det visuelle er ofte vigtigt her. Med til udviklingen af forsiden hører også layoutet for sidens menu.

2000,-

 

 

Opslag uden billede

Alle hjemmesidens undersider, kaldes opslag. Det vil sige, at f.eks. en kontakt-side er et opslag. Det styrker ofte det grafiske udtryk at lægge billeder på hjemmesidens opslag.

400,-

Opslag med billede

Alle hjemmesidens undersider, kaldes opslag. Det vil sige, at f.eks. en kontakt-side er et opslag.

500,-

 

 

TilkØb

Ekstra billede

Billeder siger mere end mange ord. Ønsker du at lægge mere end ét billede på hvert opslag kan du tilkøbe ekstra billeder.

350,-

 

 

Design af logo

Et letgenkendeligt logo gør sig godt på en hjemmeside. Har du ikke allerede et logo, designer jeg gerne et til dig.

 

1500,-

Billedredigering

Billedmaterialet skal oftest redigeres for at give det rigtige udtryk på hjemmesiden.

 

 

1500,-

 

 

PHP Mailformular

Med en mailformular kan brugerne af din hjemmeside sende en mail til dig direkte fra hjemmesiden. Det er enkelt for brugeren og du kan definere hvilke oplysninger mailen skal indeholde, det gør det enkelt for dig at behandle indkomne mails

Med en mailformular kan brugerne af din hjemmeside sende en mail til dig direkte fra hjemmesiden. Det er brugervenligt og enkelt for dig at modtage og behandle.

1500,-

 

 

Fotoalbum: (max 10 fotos)

Du kan vælge at lægge et fotoalbum eller galleri på din hjemmeside. Her kan du lægge alle de billeder op du ønsker, prisen dækker 10 billeder.

2000,-

 

 

Tekst redigering

Det er vigtigt at dit budskab går igennem, det sikrer du blandt andet med en tekst der fanger læseren. Hvis du lader mig redigere din tekst er korrekturlæsning med i prisen.

1500,-

 

 

Korrektur læsning

Det er en god idé at lade en udefra stående læse din tekst igennem. Jeg tilbyder korrekturlæsning af din tekst så den er sprogligt konsekvent.

500,-

 

 

Mobilside

Til tablets og mobiler kan jeg designe en mobilside der vises bedre på disse formater end den almindelige hjemmeside. Mobilsiden er et tilkøb til din almindelige hjemmeside og kan ikke købes alene.

5000,-

 

Service

Service time

Måske har du forskellige mindre web- eller IT-relaterede problemer. Jeg tilbyder timebetalt service til computeropsætning, mailopsætning, bestilling af domæne og webhotel m.m.

400,-

Ændringer

Når hjemmesiden er færdig og lagt op, kan du få behov for at lave små ændringer og opdateringer, det f.eks. kan være et nyt telefonnummer.

400,-

 

 

Administration af webhotel (1 år)

Hvis du lader mig administrere dit webhotel og domæne, vil jeg sørge for at DK hostmaster og Webhoteler er betalt og opdateret. På den måde er jeg den eneste du skal have kontakt med. Med denne aftale er betalingen af domænet og andre udgifter inkluderet i prisen på de 500,-. Denne aftale løber i 1 år.

600,-

 

 

Oprettelse af domæne

Hvis du ikke har et domæne og ønsker at slippe for oprettelsen, kan jeg stå for at oprette domæne og webhotel. Jeg vil bestille domænet, aktivere det ved DK Hostmaster og klargøre webhotelet til hjemmesiden.

500,-

 

 

Serviceaftale (1 år)

Jeg tilbyder en serviceaftale på den færdige hjemmeside som dækker alle mindre ændringer, opdateringer samt mindre serviceopgaver i et år, dog max svarende til 10 arbejdstimer.

2000,-

 

Prisoversigt

Vejledende priser

Hjemmeside skabelon ( 2000,-)

Opslag med billede ( 500,-)

Opslag uden billede ( 400,-)

Ekstra billede ( 350,-)

Billedredigering ( 1500,-)

Design af logo ( 1500,-)

PHP Mailformular ( 1500,-)

Fotoalbum ( 2000,-)

Tekst redigering ( 1500,-)

Korrektur læsning ( 500,-)

Mobilside ( 5000,-)

Ændringer ( 400,-)

Service time ( 400,-)

Administration af webhotel ( 600,-)

Oprettelse af domæne ( 500,-)

Serviceaftale ( 2000,-)

 

Alle priser er eksl. moms

 

Tilbage til toppen